Sensual Touch

BeautyFace arcrituálé

AJÁNDÉK BeautyFace arctorna gyakorlatokkal összekötött arcszépítő rituálé a Beautyrobic Home Pro otthoni programból, hogy élvezd az arcod finom felüdülését, és gyengédséggel törődj azzal a személlyel, akit a tükörben látsz.

Javaslom, hogy hetente legalább 2-3x végezd el ezt a speciális arcszépítő rituálét. Ha az egész rituálét elvégzed úgy, ahogy az le van írva, meglátod, hogy még a kisugárzásod is meg fog változni a végén. Már alig várom, hogy megtapasztald, mert tudom, hogy mit vált ki.

Hozzávalók:

Gyengéd arctisztító
Puha arctörlő
Szérum vagy valamilyen könnyed hidratáló krém
Arcpermet: Lehet tiszta víz, vagy termálvizes spray vagy valamilyen hidratáló arcpermet

 Tegyél be egy kifejezetten érzéki, lassú zeneszámot, illetve zeneválogatást!

Mosd meg a kezed, majd tegyél a tenyeredbe vagy egy vattára egy gyengéd arctisztítót.

Ezután gyengéden tisztítsd meg az arcod, ne rohanj vele és ne is kapkodj. Ne erős legyen a mozdulat, hanem finoman és lassan csináld.

Majd öblítsd le langyos, inkább a hideg fele menő, de nem túl hideg vízzel az arcod és egy tiszta, de nagyon finom puha törülközővel itasd át a nedvességet az arcodról. Fontos, hogy ne dörzsöld, csak finoman itasd át.

Utána tegyél az ujjbegyeidre a szérumból vagy krémből (a rituálé végén lesz a végső krémezés, most csak a rituálé könnyedsége miatt használjuk) és finoman simítsd végig vele a teljes arcod, miközben behunyod a szemed és arra gondolsz, hogy mennyire finom, jóleső ez az érzés.

Középről kifelé és enyhén felfelé vidd a mozdulatot és az álladtól haladj a homlokod fele. A mozdulatok finomak legyenek, ne nyomj erősen az arcodra, az ujjbegyeiddel csak finoman simogasd azt.

Fújd be a permettel az arcod és végezd el a videóban található BeautyFace gyakorlatokat.

Miután befejezted az arctornát, tedd az alábbi dolgokat:

Utána tegyél megint az ujjbegyeidre a szérumból vagy krémből és ismételd az alábbi mozdulatot.

Finoman simítsd végig vele a teljes arcod, miközben behunyod a szemed és arra gondolsz, hogy mennyire finom, jóleső ez az érzés. Középről kifelé és enyhén felfelé vidd a mozdulatot és az álladtól haladj a homlokod fele. A mozdulatok finomak legyenek, ne nyomj erősen az arcodra, az ujjbegyeiddel csak finoman simogasd azt.

Vegyél 3 mély lélegzetet orrodon keresztül beszívva, szádon kifújva és közben csak pozitív dolgokra gondolj! ♥

Készíts egy finom gyógyteát és lassan kortyolva idd meg, miközben csak szeretettel gondolsz magadra és élvezed az arcod finom, érzéki felüdülését.

Egészségedre!

 

További arctorna programokat, Beautyrobic nőiességfejlesztő, alakformáló edzésprogramokat, rituálékat és mindent, ami a vonzerőhöz kell, a Beautyrobic Home Pro-ban találsz! ♥

A Beautyrobic Home Pro előfizetéssel olyan speciális, nőkre szabott komplex programokhoz férsz hozzá, amelyek a nőiességedet, önbizalmadat és a vonzerődet egyaránt fejlesztik, mert a LORA rendszer mind az 5 szintjére fantasztikusan hatnak!

Beautyrobic Home Pro

havi előfizetés

WOW1000

1.000 Ft értékű kuponkód

Írd be a kuponkódot a megrendelésednél és 1.000 Ft kedvezményt kapsz!

Beautyrobic Home Pro

féléves előfizetés

WOW2000

2.000 Ft értékű kuponkód

Írd be a kuponkódot a megrendelésednél és 2.000 Ft kedvezményt kapsz!

Beautyrobic Home Pro

egy éves előfizetés

WOW5000

5.000 Ft értékű kuponkód

Írd be a kuponkódot a megrendelésednél és 5.000 Ft kedvezményt kapsz!

0
    0
    Kosár
    A kosarad üres! :( Vissza a webshopba