Gratulálok,

WOW HATÁS

könyvolvasó!

 

Itt találod az extra bónuszaidat!

ITT KEZDD EL

Olvasd el

Szeretettel üdvözöllek! Ha először jársz itt, kérlek ezt a részt olvasd el először a “Részletek” gombra kattintva, mert fontos tudnivalókat tartalmaz az ajándékaiddal kapcsolatban.

Ajándék Beautyrobic edzésprogramok

Gyakorold

Itt találod a nőiességfejlesztő, alakformáló, otthon elvégezhető ajándék Beautyrobic edzésprogramokat, hogy egyből a tettek mezejére lépj!

Ajándék nőiességfejlesztő rituálé

Gyakorold

Ez az ajándék rituálé olyan mindennapi tevékenységet tartalmaz, amit most is végzel rendszeresen, viszont egy kicsit másképp. Rituáléink megmutatják, hogy hogyan lehet egy sima tevékenységből – mint például a zuhanyzás – nőiesség- és önfejlesztő gyakorlatot varázsolni.

BeautyFace arctorna rituálé

Gyakorold

Itt találod a következő ajándékod: BeautyFace arctorna gyakorlatokkal összekötött rituálé, hogy élvezd az arcod finom, érzéki felüdülését és gyengédséggel törődj azzal a személlyel, akit a tükörben látsz. ♥

Interjúk

Olvasd el

Olyan szakértőket is meginterjúvoltam a teljesebb kép miatt, akik kimagasló eredményeikkel bizonyították, hogy mennyire relevánsak a szakterületökön. A velük készült interjúkat mind megkapod ajándékba.

Nőiességfejlesztő mini tanfolyam

Iratkozz fel

Egy órás ajándék nőiességfejlesztő webinár Békési Brigittával, ahol megtudhatod milyen speciális, könnyen beilleszthető rituálékkal turbózható fel a nőiesség, és milyen speciális, bárki számára elsajátítható praktikák segíthetnek a vonzerő fejlesztésében.

Facebook csoport

Csatlakozz

Létrehoztam egy VIP csoportot (WOW HATÁS VIP zárt Facebook csoport), ami csak könyvtulajdonosok számára elérhető. Ha bámi kérdésed van a könyvvel vagy a nőiességfejlesztő mini tanfolyammal kapcsolatban, akkor azt ott nyugodtan felteheted, és én és a többi olvasó is ott van, hogy segítsünk neked megválaszolni.

Ajándék kuponok

Használd fel

Szeretnéd még jobban felszínre hozni a benned rejlő vonzó, kiegyenúlyozott, szenvedélyes és magabiztos nőt? Szeretnéd folytatni a megkezdett utat a Valódi Vonzerőd felé? Az első Beautyrobic Home Pro előfizetésedhez ajándékba adunk neked egy kuponkódot, amivel csak te, könyvolvasó juthatsz hozzá kedvezményesen!

A Beautyrobic Home Pro előfizetéssel olyan speciális, nőkre szabott komplex programokhoz férsz hozzá, amelyek a nőiességedet, önbizalmadat és a vonzerődet egyaránt fejlesztik, mert a LORA rendszer mind az 5 szintjére fantasztikusan hatnak!

A kuponkódodat (lásd lejjebb) ne felejtsd el beírni a kedvezményért
a “Kosár megtekintése” oldalon (fizetés előtt).

Beautyrobic Home Pro

havi előfizetés

WOW1000

1.000 Ft értékű kuponkód

Írd be a kuponkódot a megrendelésednél és 1.000 Ft kedvezményt kapsz!

Beautyrobic Home Pro

féléves előfizetés

WOW2000

2.000 Ft értékű kuponkód

Írd be a kuponkódot a megrendelésednél és 2.000 Ft kedvezményt kapsz!

Beautyrobic Home Pro

egy éves előfizetés

WOW5000

5.000 Ft értékű kuponkód

Írd be a kuponkódot a megrendelésednél és 5.000 Ft kedvezményt kapsz!

Hogyan tudod felhasználni a kuponodat?

Ha már van fiókod a beautyrobic.hu oldalunkon (vásároltál nálunk azon az oldalon, akkor lépj be a fiókodba).

Tedd a kosaradba a kiválasztott Beautyrobic Home Pro előfizetést (havi, féléves vagy éves)

Ezután a “Kosár megtekintése” oldalon (fizetés előtt) írd be a hozzá tartozó kuponkódot a kedvezmény érvényesítéséhez!

Majd “Tovább a pénztárhoz” gombra kattintva add meg az adataidat. És a sikeres fizetés után máris hozzáférsz a Beautyrobic Home Pro előfizetés összes anyagához (visszaigazoló emailt megkaptad tőlünk, és beléptél a fiókodba) a Beautyrobic Home Pro előfizetésem menüpontra/gombra kattintva. ♥

0
    0
    Kosár
    A kosarad üres! :( Vissza a webshopba