Beautyrobic

Nőiességfejlesztő edzésprogramok

AJÁNDÉK nőiességfejlesztő és alakformáló edzésprogramok a Beautyrobic Home Pro otthoni programból, hogy egyből a tettek mezejére lépj!

A Beautyrobic azonban nem csak az alakot formálja rendkívüli módon, hanem rendszeres gyakorlása óriási változást eredményez az énkép, a testkép, a nőiesség és az önbizalom terén egyaránt! Ehhez viszont két dolog kell, az egyik, hogy valóban rendszeresen gyakorold, a másik pedig az, hogy merd átadni magadat a mozdulatoknak és a zenének! Ne félj a speciálisabb, nőiesebb mozdulatoktól, a néhol furcsának tűnő karmozdulatoktól, testsimításoktól! Csináld őket bátran és rendszeresen!

WAKE UP BEAUTY – 17 perces Beautyrobic edzésprogram

Ezzel a programmal nem csak kicsattanó energiád lesz egész nap, de a speciális Beautyrobic gyakorlatoknak hála, a vonzerőd is az egekbe szökik.

BEAUTY BODY PROGRAM – 12 perces Beautyrobic edzésprogram

Tökéletes kombináció! Ebben a programban is nőies mozdulatokba ágyazott kemény gyakorlatokat találsz! Egyszerűen imádnivaló!

Figyelem: Az edzésprogramot mindenki csak saját felelősségre végezheti!

További Beautyrobic nőiességfejlesztő, alakformáló edzésprogramokat, izolációs (mint például csípő- és felsőtesttekerés) tutorial oktatóvideókat, rituálékat, arctorna programokat és mindent, ami a vonzerőhöz kell, a Beautyrobic Home Pro-ban találsz! ♥

A Beautyrobic Home Pro előfizetéssel olyan speciális, nőkre szabott komplex programokhoz férsz hozzá, amelyek a nőiességedet, önbizalmadat és a vonzerődet egyaránt fejlesztik, mert a LORA rendszer mind az 5 szintjére fantasztikusan hatnak!

Beautyrobic Home Pro

havi előfizetés

WOW1000

1.000 Ft értékű kuponkód

Írd be a kuponkódot a megrendelésednél és 1.000 Ft kedvezményt kapsz!

Beautyrobic Home Pro

féléves előfizetés

WOW2000

2.000 Ft értékű kuponkód

Írd be a kuponkódot a megrendelésednél és 2.000 Ft kedvezményt kapsz!

Beautyrobic Home Pro

egy éves előfizetés

WOW5000

5.000 Ft értékű kuponkód

Írd be a kuponkódot a megrendelésednél és 5.000 Ft kedvezményt kapsz!

0
    0
    Kosár
    A kosarad üres! :( Vissza a webshopba