Itt kezdd el

Először is nagyon köszönöm a bizalmadat és azt, hogy elolvastad a könyvem! Bízom benne, hogy rengeteg hasznos ötletet kaptál általa és most már te is látod, hogy ellenállhatatlanul vonzóvá válni nem szerencse vagy kiváltság kérdése, hanem tényleg mindenki számára elérhető cél!

Azt gondolom, hogy ha elolvastad a könyvet, akkor már azt is látod, hogy ez nem egy egyszerű út és tenni kell érte nap, mint nap, ami a mai világban, amikor annyi minden ér minket és befolyásol, egyáltalán nem könnyű feladat. Éppen ezért, hogy segítsek neked fókuszban maradni és elérni a céljaidat, szeretnélek megajándékozni olyan AJÁNDÉKOKKAL, amelyek által még jobban el tudod mélyíteni a vonzerőt.

Szóval nincs más teendőd most, mint kattintani az előző oldalon a linkekre és felhasználni az ajándékaidat!

Emailen is elküldtük neked az oldal linkjét, hogy bármikor hozzáférhess az ajándékaidhoz és gyakorolhass, de a biztonság kedvéért érdemes elmentened a kedvenceid közé: https://beautyrobic.hu/wow-hatas-konyv/extra/

Létrehoztam egy VIP csoportot (WOW HATÁS VIP zárt Facebook csoport), ami csak könyvtulajdonosok számára elérhető.

Ha bámi kérdésed van a könyvvel vagy az ajándékokkal kapcsolatban,  akkor azt ott nyugodtan felteheted, és én és a többi olvasó is ott van, hogy segítsünk neked megválaszolni. ♥

A csatlakozásért katt ide: https://www.facebook.com/groups/2117382778295134/

Ha leírod nekünk, hogy tetszett a könyv és elküldöd az [email protected] email címre, nagyon boldoggá teszel vele!

Ha még egy képet is küldesz hozzá magadról és a WOW HATÁS könyvről, amit felhasználhatunk honlapunkon és a közösségi oldalakon, akkor ajándékba kapsz egy kuponkódot, amivel 50% kedvezménnyel tudod megvásárolni az Egészséges táplálkozás online oktatóanyagunkat.

Üdvözlettel:

Békési Brigitta

WOW HATÁS könyv szerzője

 

A Beautyrobic Home Pro előfizetéssel olyan speciális, nőkre szabott komplex programokhoz férsz hozzá, amelyek a nőiességedet, önbizalmadat és a vonzerődet egyaránt fejlesztik, mert a LORA rendszer mind az 5 szintjére fantasztikusan hatnak!

Beautyrobic Home Pro

havi előfizetés

WOW1000

1.000 Ft értékű kuponkód

Írd be a kuponkódot a megrendelésednél és 1.000 Ft kedvezményt kapsz!

Beautyrobic Home Pro

féléves előfizetés

WOW2000

2.000 Ft értékű kuponkód

Írd be a kuponkódot a megrendelésednél és 2.000 Ft kedvezményt kapsz!

Beautyrobic Home Pro

egy éves előfizetés

WOW5000

5.000 Ft értékű kuponkód

Írd be a kuponkódot a megrendelésednél és 5.000 Ft kedvezményt kapsz!

0
    0
    Kosár
    A kosarad üres! :( Vissza a webshopba