Zuhany rituálé

A Beautyrobic Home Pro otthoni program speciális zuhany rituáléja segítségével nem csak friss, energikus és gyönyörű leszel, de úgy felturbózza a nőiességed, hogy nem lesz, aki ellen tudna állni neked.

A reggeli váltózuhany felpezsdít, jót tesz a szervezetünknek: a vérkeringésnek, a bőrnek, az immunrendszerünknek egyaránt. Összegezve az egészségünkre rendkívüli hatással van. De most arra szeretnélek megkérni, hogy:

VÁLTOZTASS EGY KICSIT A MÓDJÁN A ZUHANYZÁSODNAK ÉS PRÓBÁLJ MEG MÁSKÉNT TEKINTENI RÁ!

Ez a rituálé arról szól, hogy hogyan iktass be olyan gyakorlatokat, ami a szexisségedet minél jobban elősegíti. Igyekeztem minimalizálni a plusz feladataidat és inkább kicsit átalakítani a meglévőket, amiket amúgy is mindennap csinálnál, mert így nem fog sok plusz időt elvenni az életedből, csak a szemléletváltásnak köszönhetően segíteni fog neked a célunk elérésében!

ZUHANYZÁS KÖZBEN:

Tudatosítsd magadban, hogy most épp a tested és a lelked frissíted fel. Váltózuhanyt vegyél és érezd, ahogy közben a sejtjeid felkelnek és ez a zuhany arra van, hogy te frissen, energikusan és gyönyörűen indítsd a napodat.

Ne csak gyorsan mosd meg magad, hanem érezd magad úgy, mint aki egy egzotikus táj leggyönyörűbb vízesése alatt áll. Érezd, ahogy a vízcseppek rád csepegnek, érezd, ahogy megtisztulsz, miközben végigsimítod a kezeddel a tested minden porcikáját.

Kezdd az arcoddal, vagy ha hajat mosol, a hajaddal, haladj végig az egész testeden és élvezd a zuhany minden egyes pillanatát. Légy a pillanatban, és legyél hálás azért a pillanatért. Amikor mosakszol, lassan és érzékien tedd azt.

Érezd, ahogy a tested egyre jobban megtisztul és éld át, ahogy kényezteted, ápolod magad. Szívd be mélyen a finom illatot és élvezd minden egyes cseppjét a tisztító víznek.

Miközben zuhanyzol, simítsd végig a tested, mint a filmekben a szexi nők szokták, akiket épp valami jó pasi figyel titokban.

Egészségedre!

További vonzerőre ható speciális rituálékat, arctorna programokat, Beautyrobic nőiességfejlesztő, alakformáló edzésprogramokat és mindent, ami a vonzerőhöz kell, a Beautyrobic Home Pro-ban találsz! ♥

A Beautyrobic Home Pro előfizetéssel olyan speciális, nőkre szabott komplex programokhoz férsz hozzá, amelyek a nőiességedet, önbizalmadat és a vonzerődet egyaránt fejlesztik, mert a LORA rendszer mind az 5 szintjére fantasztikusan hatnak!

Beautyrobic Home Pro

havi előfizetés

WOW1000

1.000 Ft értékű kuponkód

Írd be a kuponkódot a megrendelésednél és 1.000 Ft kedvezményt kapsz!

Beautyrobic Home Pro

féléves előfizetés

WOW2000

2.000 Ft értékű kuponkód

Írd be a kuponkódot a megrendelésednél és 2.000 Ft kedvezményt kapsz!

Beautyrobic Home Pro

egy éves előfizetés

WOW5000

5.000 Ft értékű kuponkód

Írd be a kuponkódot a megrendelésednél és 5.000 Ft kedvezményt kapsz!

0
    0
    Kosár
    A kosarad üres! :( Vissza a webshopba