Van egy médiamegjelenésünk, ami különösen kedves a számomra, mert remek embereket ismerhettem meg általa. Pont ez az oka, hogy nem akartam csak úgy kitenni, hanem eldöntöttem, hogy a mögötte lévő backstage sztorit is megosztom, mert annyira 😍❤️😊…Habár a valóságban ez úgy sült el, hogy egyéb elfoglaltságaim miatt addig húztam az időt a sztori megosztással, hogy már megjelent azóta egy új számuk is. 😃 Na de jobb későn, mint soha 😃

Körülbelül 2 hónapja felhívott egy nagyon kedves hangú nő, hogy egyik partnerüktől hallott a Beautyrobicról és nagyon izgalmasnak hangzik az edzés és szeretne róla írni az újságban, ahol dolgozik. A Marie Claire szépségszerkesztője volt az. Megbeszéltük, hogy eljön kipróbálni, hiszen úgy tud róla hitelesen írni, ha nem csak a neten olvas utána, vagy engem meginterjúvol, hanem a saját bőrén meg is tapasztalja. Az volt a terv, hogy előtte beülünk egy kávézóba, ott kikérdez engem, majd irány az óra. 🙂 Egy gyönyörű és iszonyatosan szimpatikus nő várt rám, Sütő Emese Franciska, akivel már elsőre megtaláltuk a közös hangot. Utána pedig jött a közös edzés 🙂 Annyira megtetszett neki, hogy el szeretett volna jönni megint, de már az egyik kolléganőjét is elhívta, hogy nézze meg ő is, hogy mi ez a sport. Így történt, hogy a Marie Claire felelős szerkesztője, Tiefenthaler Eszter is eljött hozzánk. 🙂 ❤ Aki pont olyan, mintha egy hollywoodi mozifimben lenne egy női magazin felelős szerkesztője, és most nem az Ördög Pradat visel-re gondoltam 😃 😃 😃, mert ő nem csak gyönyörű, hozzáértő és hiteles, de végtelenül kedves is! Szóval mindketten elkezdtek járni hozzánk, és ami a legjobb, hogy még azóta is járnak rendszeresen. 🙂 ❤.

A cikk pedig megszületett és van benne egy kedvenc részem is, ami valahogy így hangzik (Nem szó szerinti másolás, de a lényege ez):

“A Beautyrobic azt ígéri, hogy egy hónap után már látványos eredményt hoz, nos az én esetemben nem így történt, ugyanis már 2 hét után 1 ruhaméret csökkenést eredményezett nálam!”

Beautyrobic Központ órarendjét itt találod: beautyrobic.hu/orarend

A cikk Marie Claire 2017. júniusi számában jelent meg.

0
    0
    Kosár
    A kosarad üres! :( Vissza a webshopba