Mozgás nélkül nem megy!

Amellett, hogy a testedzés az egyik legjobb kikapcsolódási mód, a rendszeres mozgásnak rengeteg egészségügyi előnye is van. Nem kell részletekbe menően taglalnunk: egyszerűen, aki rendszeresen edz, tesz szinte minden egészségügyi probléma megelőzéséért. Serkenti a vérkeringést, így nem csak a szívünk, érrendszerünk, ellenálló képességünk lesz erősebb, de az agyunk és az összes
szervünk oxigén és vérellátása is megnő. Ezáltal nem csak az általános egészségünk javul, de a koncentrációs képességünk is fejlődik. Tehát aki fizikailag toppon van, az szellemileg is jobban teljesít.

Na és mi a helyzet a külsőnkkel? Mozgás hatására a szövetek vérellátása is nő, így a bőrünk is feszesebb lesz, a hajunk, körmeink állapota is javul, később érnek utol az öregedés jelei is.

Testedzés hatására az izomzatunkat is fejlesztjük. Itt nem kell megijednünk, nem arról van szó, hogy hirtelen több száz kilós testépítő lesz belőlünk. Az izmok a testünk vázát, formáját adják. Ahhoz, hogy hatalmas izmokat építsünk erős, súlyzós edzésekre van szükség, és megfelelően megemelt kalória bevitelre.

Az olyan nőies mozgások során, mint a Beautyrobic megdolgoztatjuk ugyan az izmokat, de nem hipertrófiás edzést végzünk, azaz nem izomtömeget növelünk, hanem szálkásítunk, ezáltal gyönyörű, feszes, formás testünk, valamint szálkás izmaink lesznek.

Ez a hatás elegendő ahhoz, hogy formálni tudjuk őket, edzettek maradjunk. Ezzel feszességet adunk a testünknek és nem egy löttyedt-plöttedt vékony, ámde nem szexi test fog ránk visszanézni a tükörből, hanem egy igazán vonzó, szálkás, nőies és tónusos forma.

Az eddigieken felül miért javasoljuk még a Beautyrobicot? Ez egy tipikusan olyan mozgásforma, amely mind a testet, mind a lelket ápolja. Egy igazi „Beauty, Body and Mind” edzés. Egy nőies, mégis kemény edzés, mely mindamellett, hogy rendkívül jól formálja a nők „kritikus testtájait”, kiváló cardio, zsírégető mozgásforma, ami fejleszti a koordinációs képességet valamint a test tudatos és nőies használatát egyaránt.

Az órákon végzett gyakorlatok hatékonyan erősítik a mélyebben elhelyezkedő, nehezen
erősíthető, törzs stabilitásáért felelős izmokat, javítja a testtartást, segít egy kiegyensúlyozott izomrendszert létrehozni. A mindennapi ülőmunkát végző emberek rossz tartásából eredő panaszok (nyaki- háti- valamint derék fájdalom stb.) kialakulását csökkenti, illetve a már esetlegesen jelen levő diszkomfort érzést mérsékli. A gyakorlatok révén egy szimmetrikus, igényesen kidolgozott törzsizomfűző kialakulása érhető el, amelynek megléte nélkülözhetetlen a statikus ülőmunka okozta mozgásszervi panaszok kialakulásának megelőzése érdekében.

Mindemellett a Beautyrobic nagy hangsúlyt fektet az ízületek védelmére, hiszen nem tartalmaz olyan
gyakorlatot, amely ugrálást igényelne. Ezeket a hatásokat nem csak a tapasztalataink bizonyítják, hiszen az összes Beautyrobic gyakorlat gyógytornász által jóváhagyott, ráadásul a gyógytornász mellett pszichológussal is szorosan együttműködünk, hiszen nem csak egyszerűen a testet szeretnénk edzeni, de szeretnénk az elmére is hatni.

Hiszen hiába a szexi test, ha nincs magabiztosság, ha belülről szorongsz, ha tele vagy gátlásokkal, akkor nem fogsz ragyogni.

Mint mondtam, ez egy igazi Beauty, Body and Mind edzés, amivel pozitívan hatunk a szépségre, a nőies kisugárzásra, a testre és az elmére egyaránt!

De mit is mondanak rólunk a szakértők?

Olvasd el, mit ír a pszichológus a Beautyrobicról:
https://beautyrobic.hu/beautyrobic-pszichologus-szemmel-2/
Olvasd el, mit ír a gyógytornász a Beautyrobicról:
https://beautyrobic.hu/beautyrobic-gyogytornasz-szemmel/

Szeretettel:

Békési Brigitta
A Beautyrobic edzésmódszer megalkotója és a mára best-seller WOW HATÁS könyv szerzője

0
    0
    Kosár
    A kosarad üres! :( Vissza a webshopba