Mind

A szépség belülről fakad, mint tudjuk. Lehet valakinek karcsú és formás a teste, de ez mit sem ér, ha nincs kisugárzása. Óráinkon aktivizáljuk a női energiákat. Szeretnénk, ha nem csak megtanulnád elfogadni és megszeretni a tested, de olyan magabiztosságra tegyél szert, aminek senki nem tud ellenállni!

A világ első Beauty-Body-Mind edzése

Hogy miért Mind? Mert edzések alatt nem csak az izmokat edzük, de a speciális mozdulatok, a pszichológus által hitelesített gyakorlatok, a különleges atmoszféra mind az önbizalmat és a belülről jövő ellenállhatatlan vonzerőt hozza elő.

WOW hatás - a könyv

Az, hogy mennyire leszel sikeres, és mennyi mindent érsz el az életben, attól függ, hogy mennyi embert tudsz lenyűgözni: mennyi emberből tudsz pozitív hatást kiváltani, mennyi embert tudsz magad mellé állítani, és mennyien gondolják azt rólad, hogy: „WOW”! A Valódi Vonzerő elérése pontosan ezt adja számodra!

Meditattractiveness

Ez egy olyan speciális és összetett meditációs technikán alapuló gyakorlatsor, melynek célja, hogy minél vonzóbb, minél ellenállhatatlanabb légy, minél inkább elfogadd és megszeresd azt, akit a tükörben látsz. 

Mi lenne, ha még vonzóbb, még ellenállhatatlanabb lennél?

WOW Habits - a tananyag

A program alapja az, hogy megfelelően törődjünk a szépségeddel, a testeddel, az elméddel és ezáltal harmóniába hozzuk a lelkedet, és ez a törődés ne csak néha fellángolásszerűen, hanem rendszeresen történjen meg! Törődnöd kell magaddal, de az, hogy ezt hogyan teszed, az sem mindegy!