Mind

A szépség belülről fakad, mint tudjuk. Lehet valakinek karcsú és formás a teste, de ez mit sem ér, ha nincs kisugárzása. Óráinkon aktivizáljuk a női energiákat. Szeretnénk, ha nem csak megtanulnád elfogadni és megszeretni a tested, de olyan magabiztosságra tegyél szert, aminek senki nem tud ellenállni!

WOW HATÁS – a könyv

Az, hogy mennyire leszel sikeres, és mennyi mindent érsz el az életben, attól függ, hogy mennyi embert tudsz lenyűgözni: mennyi emberből tudsz pozitív hatást kiváltani, mennyi embert tudsz magad mellé állítani, és mennyien gondolják azt rólad, hogy: „WOW”! A Valódi Vonzerő elérése pontosan ezt adja számodra!

Meditattractiveness

Ez egy olyan speciális és összetett meditációs technikán alapuló gyakorlatsor, melynek célja, hogy minél vonzóbb, minél ellenállhatatlanabb légy, minél inkább elfogadd és megszeresd azt, akit a tükörben látsz. 

Mi lenne, ha még vonzóbb, még ellenállhatatlanabb lennél?

WOW HABITS – a tananyag

A program alapja az, hogy megfelelően törődjünk a szépségeddel, a testeddel, az elméddel és ezáltal harmóniába hozzuk a lelkedet, és ez a törődés ne csak néha fellángolásszerűen, hanem rendszeresen történjen meg! Törődnöd kell magaddal, de az, hogy ezt hogyan teszed, az sem mindegy! 

Beautyrobic

A világ első Beauty-Body-Mind edzése, amitől nem csak a tested lesz sokkal vékonyabb, formásabb és feszesebb, de a nőiességed és az önbizalmad is fejleszti. Pszichológus és gyógytornász által támogatott módszer. Különlegessége, hogy egyszerre kemény és ezáltal nagyon hatékony, mint edzés, de mellette mégis nőies és szexi.

0
    0
    Kosár
    A kosarad üres! :( Vissza a webshopba