Interjúk

extra ajándék a WOW Hatás könyv mellé

Schiffer Miklós

Interjú a stílusról

Azt gondolom, Schiffer Miklóst nem kell bemutatnom, hiszen neve egyet jelent a stílussal. 1992 óta foglalkozik az emberek külső megjelenésével, más szóval stílusával. Vallja, a stílus jóval több, mint a divat.

Dominique Roberts

Interjú a sminkről

Amennyire képes egy jó smink kiemelni valaki szépségét, annyira képes elrontani is, ha nem megfelelően sminkelünk! Mindenképp szerettem volna valaki olyat felkérni, aki tényleg nagyon profi a szakmájában! Ráadásul a sminkszakma elismert művésze, Magyarországon, magyarként az első Európa bajnok sminkes.

Tajti Ildikó

Interjú a bőrápolásról

Személy szerint én azért tartom nagyon hitelesnek, mert professzionális bőrápolási tanácsait mindig független tudományos kutatások
támasztják alá, és nem a reklámszövegek alapján ítél, hanem mindennek utánanéz, és az alapján nyilatkozik róla! A vele készült interjú rendkívül sokat fog adni bőrápolás terén, ajánlom szeretettel.

Pósa Tamás

Interjú a hajformázásról

Ha hajformázásról van szó, ki mást kérhettem volna fel, mint kedvenc fodrászomat, Pósa Tamást. Egy igazán profi szakembert ismerhettem meg a személyében! Szívből ajánlom sorait, mert sokat tanulhatsz tőle!

Daniel Pescio

Interjú az illatokról

A vonzerő szempontjából a szagoknak és illatoknak nagyon nagy szerepe van, hiszen az öt alapvető érzékünk közül a szaglás az egyik. A szagok alapján ösztönösen elutasítunk valamit vagy kelthet egy dolog a szag alapján veszélyérzetet bennünk, de ugyanígy alakul ki a vonzalom is az illat alapján.

Pirner Alma

Interjú a nőiességről

Pirner Almát évek óta jól ismerem, hiszen nemcsak üzleti kapcsolatban vagyunk, de azt hiszem elmondhatom, hogy jó barátok is. Ha a nőiességről van szó, tőle lehet mit tanulni! Egzotikustánc világbajnok, a Magyar Rúdtánc és Rúdfitnesz egyesület elnöke, saját márkájának az Absolutely Womannek, a megalkotója és nem utolsó sorban Beautyrobic edző is.

Mihaela Nistor

Interjú a vonzerőről pszichológus szemmel

Mihaela nemcsak hogy egy nagyon gyakorlott pszichológus, akinek a párkapcsolat és a személyiségfejlesztés a szakterülete, de mellette pszichológiát tanít a Pázmány Péter Katolikus Egyetemen, sőt a doktori disszertációját írja ezen a területen! A Beautyrobicban meglátta ő is azt, amit én nagyon fontosnak tartok, hogy valóban segít a nők önbizalmán és a nőiességük kibontakozásában!

Kreisz Eszter

Interjú az egyensúlyról (B.A.G.)

Eszterrel egy marketing konferencián találkoztam először, ahol mindketten előadtunk. Teljesen magával ragadott az előadása, ahol arról beszélt, hogy mennyire fontos az, hogy rátaláljunk arra, amit tényleg szeretünk csinálni és még jók is vagyunk benne.

Luigino Bottega

Interjú a boldogságról

Az olasz származású Luigino az egyik legérdekesebb és legkreatívabb ember, akivel valaha találkoztam! Marketing tanácsadó, akinek több sikeres vállalkozása is van, és imádja az életét! Ha úgy érzem az életemben, hogy elakadtam, tőle mindig olyan tanácsokat kapok, ami képes továbblendíteni. Egy igazi inspiráló személyiség, aki köszönés helyett is csak annyit mond az embereknek, hogy „Boldogság!”

A Beautyrobic Home Pro előfizetéssel olyan speciális, nőkre szabott komplex programokhoz férsz hozzá, amelyek a nőiességedet, önbizalmadat és a vonzerődet egyaránt fejlesztik, mert a LORA rendszer mind az 5 szintjére fantasztikusan hatnak!

Beautyrobic Home Pro

havi előfizetés

WOW1000

1.000 Ft értékű kuponkód

Írd be a kuponkódot a megrendelésednél és 1.000 Ft kedvezményt kapsz!

Beautyrobic Home Pro

féléves előfizetés

WOW2000

2.000 Ft értékű kuponkód

Írd be a kuponkódot a megrendelésednél és 2.000 Ft kedvezményt kapsz!

Beautyrobic Home Pro

egy éves előfizetés

WOW5000

5.000 Ft értékű kuponkód

Írd be a kuponkódot a megrendelésednél és 5.000 Ft kedvezményt kapsz!

0
    0
    Kosár
    A kosarad üres! :( Vissza a webshopba